ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه

راه حل ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه را میدانید ؟

آیا میدانید ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه امکان پذیر است ؟ اگر سرعت سیستم تون پایین اومده و از عملکردش ناراضی هستید باید به فکر ارتقا دادن اون باشید. برای این کار باید قطعات سخت افزاری رو تعویض کنید. این کار به دانش فنی نیاز داره ولی نگران نباشید ما در این مقاله به شما یاد میدیم با کمترین هزینه سیستم خانگی خودتون رو ارتقا بدید و یا یک سیستم خانگی جدید و به روز جمع کنید.

بهینه سازی نرم افرازی

قبل از اینکه سراغ خرید قطعات جدید برید میتونید با انجام چند کار ساده و بدون هزینه سرعت سیستم رو بالا ببرید.

  • مقداری از فضای درایو C رو خالی بزارید.
  • درایور کارت گرافیک رو ارتقا بدید.
  • از نرم افزار های بهینه ساز استفاده کنید.

ارتقا سخت افزاری

در ابتدا باید از قطعات سیستم فعلی و جزئیات اون اطلاع داشته باشید. برای شناخت قطعات دو راه دارید یکی این که دست به آچار بشید و کیس رو باز کنید (اگر تجربه‌اش رو ندارید پیشنهاد نمی‌کنم) و دیگری استفاده از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کنید. یکی از بهترین نرم افزار ها CPU Z هست که میتونید از اینجا دانلود کنید. اگر قطعات مثل پردازنده ، مادربرد ، رم و گرافیک رو نمی‌شناسید پیشنهاد می‌کنم مقاله های بخش کامپیوتر رو در وبسایت ما مطالعه کنید.

بعد از این که این کار رو انجام دادید می‌تونید با جستوجو کردن مدل مادربرد قطعات سازگار با اون رو پیدا کنید.

افزایش حجم RAM

راحت ترین و ارزان ترین کار نصب RAM به مادربرد هست. پس از اینکه نوع رم سازگار با مادربرد(DDR2 یاDDR3 یا DDR4) رو پیدا کردید. اون رو از بازار تهیه کنید و روی مادربرد نصب کنید. پیشنهاد می‌کنم رم جدید را مشابه رم قبلی تهیه کنید و اون رو در اسلات هم رنگ رم قبلی جا بزنید تا سرعت بالا بره.

با این کار قدرت سیستم شما بالاتر میره و می‌تونید برنامه های سنگین تر رو اجرا کنید یا مثلا در مرورگر تب های بیشتری رو بصورت همزمان باز کنید.

تعویض کارت گرافیک – در ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه

اگر از سیستم برای بازی کردن یا انجام کار های گرافیکی استفاده می‌کنید با تعویض کارت گرافیک می‌تونید سرعت بیشتر و فریم ریت بالاتر در حین بازی رو تجربه کنید.

برای انتخاب کارت گرافیک مناسب مقاله سیر تا پیاز کارت گرافیک رو مطالعه کنید.

تعویض پردازنده

این قطعه مهمترین بخش سیستم شماست. تعویض این قطعه فقط زمانی توصیه میشه که مادربرد شما قابلیت نصب سی پی یو قوی تر رو داشته باشه. برای مثال پردازنده core i3 رو با core i7 عوض کنید وگرنه نصب نسل های جدیدتر از یک مدل پردازنده تاثیر چندانی نداره و انجام این کار هزینه زیادی روی دوش شما میزاره.

تعویض مادربرد

اگر سیستم شما به کلی قدیمی شده و قابلیت نصب قطعات جدید رو نداره باید به فکر مادربرد جدید باشید. در خرید مادربرد دقت کنید و سعی کنید هزینه بیشتری برای این قطعه کنید. چون مادربرد در نصب قطعات بعدی نقش کلیدی داره. مسلما مادربرد های قدیمی با قطعات جدید سازگاری ندارن. بعضی از مادربرد ها 2 اسلات رم و بعضی ها 4 اسلات دارند. مادربردی که 4 اسلات داره دست شما رو برای ارتقا رم باز میزاره.

اضافه کردن حافظه SSD

این نوع از حافظه ها برخلاف هارد HDD دیسک مکانیکی ندارند و ساختارشون مانند حافظه فلش مموری هست. SSD ها به طور چشم گیری سریع تر از هارد دیسک ها عمل می‌کنند و مصرف کمتری دارند. در واقع استفاده از اون ها تاثیری در پردازش سیستم شما ندارد اما سرعت نقل و انتقال اطلاعات رو زیاد تر می‌کنند.

جمع کردن سیستم – ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه

برای جمع کردن سیستم و اسمبل کردن اون شما باید ابتدا هدف خودتون رو مشخص کنید. یعنی کار هایی که با کامپیوتر انجام می‌دید رو در نظر بگیرید. بعد از اون قطعات رو طبق نیاز و سلیقه‌تون انتخاب کنید. البته باید درباره قطعات اطلاعات جمع کنید و سازگاری قطعات با یکدیگر رو بسنجید.

در ویدئو زیر چند سیستم اقتصادی و کارآمد رو به شما پیشنهاد می‌دهیم. امیدواریم که نظرات خود را (چه انتقادی و چه پیشنهادی) در ادامه‌ی این پست کامنت کنید.

یک دیدگاه برای “راه حل ارتقا سیستم خانگی با کمترین هزینه را میدانید ؟”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

  • انواع کابل و رابط
  • aux
  • otg

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!