مقایسه گلس ها ، گلس شیشه ای یا سرامیکی؟

مقایسه گلس ها در بین انواع گلس؛ احتمالا بعد از اینکه گوشی میخریم اولین چیزی هست که به فکرش می افتیم و دغدغه خرید گلس یا همون محافظ صفحه نمایش برای گوشی هست . خب حتما شما هم تجربه مراجعه به فروشگاه لوازم جانبی برای خرید گلس رو داشتین. یکی از سوالاتی که ازمون زیاد میپرسن اینه که تفاوت گلس مات و شفاف در چیه ؟ تفاوت گلس سرامیکی و شیشه ای در چیه ؟در این مقاله کامل براتون توضیح میدم که اصلا تفاوت گلسها چیه باهم و در آخر هم بهتون پیشنهاد میدم که کدوم گلس مناسب شماست. از طرفی اگه مغازه دار هستید و قصد خرید لوازم جانبی عمده رو دارید حتما این پست رو مطالعه کنید که خیلی مهمه.

قبل از هر چیزی بهترهبرای افرادی که سریع جواب میخوان و اکثرا هم میپرسن که گلس شیشه ای یا سرامیکی خوبه بگم که در یک کلام شیشه ای بهتره اونم نه شیشه ای عادی بلکه سوپردی و آنتی استاتیک. حالا چرا بهتره باید بریم در ادامه کامل براتون توضیحش بدم. خوبه که ابتدا انواع گلس رو بشناسیم و بعد از اون به مقایسه بپردازیم.

لیست گلس های مشابه رو هم میتونید ببینید و از اون برای خرید گلس مناسب استفاده کنید.

مقایسه گلسها و انواع گلس از لحاظ جنس و متریال

از متریال مختلفی در محافظ صفحه ها استفاده میشه که هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره اما بهتره که باهاشون آشنا بشید و بتونید انتخاب دقیقی داشته باشید. انواع متریال و جنس عبارتند از ..

  • شیشه ای
  • سرامیکی
  • شیشه‌ای ایربگ دار

شیشه ای ها صافی بهتری دارند و شفافیت بیشتر اما آسیب پذیری بیشتری دارند. اما سرامیکی ها ( عمدتا پلاستیکی هستن) نشکن هستن اما در مقابل ضربات محکمتر مقاومت میکنن و کل ضربه رو به ال سی دی منتقل میکنن و خودشون نمیشکنن اما ال سی دی میشکنه 🙂

مواد تشکیل دهنده گلس سرامیکی

گلس سرامیکی از مواد پلاستیکی شامل پلی‌کربنات (PC) و ترپلاستیک پلی‌ یورتان (TPU) تا حد بالای 98 و 99 درصد و یک درصد هم مواد پلیمری ساخته شده که این مواد باعث شده انعطاف خیلی خوبی داشته باشه و به اصطلاح نشکن باشه.

البته رفقا طبیعیه که وقتی از پلاستیک هست نشکن باشه اما اگه دقت کرده باشید پلاستیک عادی هم بعد مدتی خشک میشه و شکننده اما گلس سرامیکی اینطور نیست بلکه این مواد افزودنی هتند که باعث میشه این مدل اصلا انعطاف خودشو از دست نده.

اینجا قرار نیست که درس شیمی بدیم برای همین فقط خواستم اشاره‌ای به مواد شکیل دهنده‌اش بکنم. این مدل همونیه که نشکن هست و به اسم نانو هم فروخته میشه. طبیعتا وقتی اینو بدونید دیگه نیازی به تعریف و بررسی گلس شیشه ای نیست و توی مقایسه گلس بیششتر زوم میکنیم و بیشتر بهتون اطلاعات میدیم.

انواع گلس سرامیکی

پر فروش ترین گلس های سرامیکی شامل گلس شفاف، گلس مات، گلس پرایویسی ، گلس بدون حاشیه و میباشند که خود زیر مجموعه‌ای از گلسهای سرامیکی هستن و کیفیت مشابهی دارند ، این مدل گلسها بسیار زیادن و تقریبا گزینه های روی میز فروشنده ها همینها هستند. البته اینم باید بدونید که گلس پرایوسی سرامیکی خود چند کیفیت مختلف داره که ما بهترین کیفیتشو داریم.

گلس سرامیکی شفاف

گلس های شفاف،دارای جنس سرامیکی و نشکن هستن و به خوبی از صفحه نمایشتون مراقبت میکنن. اما در برابر ضربات متوسط رو به پایین اما اگه ضربه‌ی محکم به صفحه وارد بشه احتمال شکسته شدن صفحه نمایشتون هست و درصورتی که خود گلس یا همون محافظ صفحه نمایش سالم میمونه. و نقطه ضعف دیگه گلسهای سرامیکی خط افتادن هست. این مدل گلس بشدت خط پذیر هست با کوچکترین فشاری خط روی آنها می افتد.
گلس های بدون حاشیه همون گلس های شفاف هستن با این تفاوت که حاشیه مشکی دور گلس رو ندارن و گلس یکپارچه و کامل بدونه حاشیه مشکی هست البته با چسب قویتر و با یه عیب بیشتر اینکه برخی مدلهاش صفحه نمایش رو پوشش کامل نمیده.

مزایای گلس سرامیکی شفافمعایب گلس سرامیکی شفاف
نشکنخط پذیر
قیمت مناسبعدم جلو گیری از ضربات محکم
دسترسی راحت تو هر فروشگاهیچسبیدن گرد و غبار زیاد
نصب راحت
چسب قوی توی اکثر مدلها

مدلهای مختلف گلس سرامیکی شفاف

مدلهای که توی بازار هست و به وفور میبینید از این مدل با نامهای 100D و 9D و 21D شناخته میشن که توی همین نامها بسته به تولید کننده کیفیتهای خوب و عالی پیدا میشه تا کیفیت بسیار اشغال. اما طبق تجربه گلس سرامیکی 100D که شفاف شفاف باشه از بقیه بهتره و اون نگه دارنده‌اش که سبز رنگ هست یک رنگ سبز کم رنگ و بیحال داره اما چسب بسیار قوی داره. همچنین مدل گلس 21D هم از کیفیت به نسبت بهتری برخوردار هست.

گلس سرامیکی مات

گلس و محافظ صفحه های مات چربی و گرد وغبار رو به خودشون جذب نمیکنن و اگه کاملتر و بهتر بگم که ملموستر باشه اینه که اثر انگشت روش نمیونه و هنگام کار با گوشی خیلی راحت انگشت روی صفحه میچرخه، ولی نقطه ضعفشون اینه که صفحه رو کمی تار میکنن و همچنین قدرت ضربه پذیریشون همانند بقیه گلسهای سرامیکی هست.

گلس سرامیکی مات به گلس گیمینگ هم معروفه. علتش اینه که بیشتر گیمرها از این مدل استفاده میکنن چون چربی به خودش نمیگیره و حرکت دست روی صفحه خیلی راحت تره.

مزایای گلس سرامیکی ماتمعایب گلس سرامیکی مات
نشکنخط پذیر
قیمت مناسبعدم جلو گیری از ضربات محکم
ضد چربیدرصدی صفحه نمایش تار میشود
نصب راحتچسبیدن گرد و غبار هنگام نصب
چسب قوی توی اکثر مدلها

مقایسه گلس مات و شفاف

گلس مات چسب قویتری داره اما صفحه نمایش رو تا حدودی تار میکنه ولی سرامیکی شفاف صفحه رو تار نمیکنه اما مدل فیک و بدرد نخور ازش توی بازار خیلی زیاده. اگه کارتون با گوشی زیاده و خیلی صفحه‌ی گوشیتون کثیف میشه مات بگیرید ولی اگه اهل ویدئو و موزیک هستید همون سرامیک عادی از مات بهتره.

گلس پرایویسی

جالب ترین نوع گلس‌های سرامیکی در مقایسه گلس میشه گفت گلس پرایویسی هست. همون طور که از اسمش مشخصه یعنی حالتی امنیتی داره و محتوای گوشی شما رو از دید افراد کنار شما مخفی نگه میداره. اینگونه عمل میکنه که بطور کامل دید از اطراف رو کاملا محدود میکنه و میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه خصوصا اگه محل کارتون شلوغه. از لحاظ ضربه پذیری و جلوگیری از ضربه از تمامی مدلهای سرامیکی بهتر عمل میکنه ولی اگه ضربه شدتش خیلی بالا باشه بعید میدونم بتونه محافظت کنه که البته تقریبا نود درصد محافظ صفحه نمایش ‌های موجود بازار همینند که جلوی ضربات خیلی سخت رو نگیرند ولی در کل عملکرد بهتری داره اما مثل بقیه خط و خش به خودش میگیره.

این نکته رو هم بگم که گلس پرایویسی مدل شیشه ای هم داره. اما نکته‌ی منفی که قبل از خرید باید مورد توجه قرار بدید اینه که اگه حسگر اثرانگشت گوشیتون اپتیکال هست ( زیر صفحه نمایش ) با استفاده از گلس پرایویسی عمل نخواهد کرد .

انواع گلسهای شیشه‌ای در مقایسه گلس

گلسهای شیشه‌ای تنوع خیلی بیشتری دارند و مدلهای خیلی مختلفی اما سه مدل رو اینجا نام میبریم. گلس شیشه‌ای 3 میل ، گلس شیشه‌ای فول و گلس سوپر دی.

گلس شیشه‌ای 3 میل

از اولین مدلهای موجود در بازار هست که هنوزم موجوده . چسب قوی و خط نیفتادن جز مشخصاتشه اما ضربه گیر خوبی هست و با کوچکترین ضربه خودشو فدای صفحه نمایش میکنه.😁

گلس شیشه‌ای فول

این مدل گلس از مدل قبلی بهتر هست و ضربه گیر قویتر اما همچنان نقطه ضعف زود شکستن رو داره ولی اینم باید بگم که گلس شیشه‌ای بهتر میتونه از صفحه نمایش نسبت به سرامیکی محافظت کنه . گلس شیشه‌ای فول از خیلی قبل تو بازار هست و شفافیت قابل قبولی داره. اون حس نرمی و حس لطافت رو میتونید کامل حس کنید. چسبندگی بسیار عالی و ضربه گیری عالی از مشخصات این مدل محافظ صفحه نمایش هست.

گلس شیشه‌ای سوپر دی

یکی از بینظیرترینها همین گلس هست. چیزی که خودم ( مدیر سایت ) هم از این مدل استفاده میکنم. گلسی بشدت شفاف و عالی و جنس بینظیر. وقتی که استفاده میکنید تقریبا متوجه حضور گلس نمیشوید چرا که همان کیفیت صفحه نمایش گوشی رو داره و یه حس عجیبی بهتون میده. بشدت در برابر ضربه و خش مقاوم هست و خیال شما رو از هر ضربه‌ای که از روبه رو زده میشه رو راحت میکنه اما نقطه ضعفش اینه که از کنار ضربه پذیر هست و میشکنه البته در مقایسه با دیگر شیشه‌ای های موجود اختلاف کیفیتی بشدت بالایی داره.

گلس آنتی استاتیک

این مدل از همون جنس سوپر دی هست با استحکام بیشتر. تمام مزایای گلس سوپر دی رو داره با این تفاوت که ضد پرز هست و نصبش برای شما راحت تره.

مقایسه گلس سرامیکی و شیشه ای

اما میرسیم به پرتکرار ترین سوال در مورد محافظ صفحه نمایش یعنی مقایسه گلس سرامیکی و شیشه ای که بشدت همه رو در خرید مردد کرده و جای سوال هست برا همه.. تفاوت گلس سرامیکی و شیشه ای در چیه / کدوم رو بخرم برای گوشیم که مناسبتر باشه؟ این سوالاتی هست که بدون شک همه از خودتون یا از فروشنده و یا از فرد قابل اعتمادتون حداقل یکبار پرسیدید. خلاصه بخوام بهتون بگ که وقتتون رو هم نگیرم به جدول زیر ارجاعتون میدم.

ویژگیگلس سرامیکیگلس شیشه‌ای
نشکن بودن
ضد ضربه قوی
شفافیت بالاشفاف❌بسیار شفاف ✅
حفظ کیفیت صفحه نمایش60-90درصد❌80تا99درصد ✅
قیمتارزانتر✅گرانتر❌

قیمت عمده گلس سرامیکی

گلس های شفاف ، مات و بدون حاشیه هم قیمت هستن و در بازار حدودا بین 50 تا 75 هزار تومن به فروش میرن (قیمت ها برای سال 1401 هست و بستگی به شهر محل زندگی تون داره). این محصولات رو میتونید در فروشگاه ما با قیمت عمده 5200 مشاهده و انتخاب کنید.

گلس های پرایویسی (حریم خصوصی) قیمتشون بالاتره و حدودا تا 120 هزار تومن بصورت تک فروش در سایر فروشگاه ها به فروش میرن. قیمت موبایل ست تک فروشیش 60 هزارتومن برا شما مشتری عزیزمون هست. و بصورت عمده چون بهترین کیفیت پرایویسی هست رو قیمت 35 هزار تومان هست. اگه داخل فروشگاه پیدا نکردید حتما از قسمت تماس با ما مدل گوشیتونو برامون بفرستید که براتون گلس مورد نظر رو بفرستیم.

برای خرید گلس مورد نظرتون میتونید از قسمت محافظ صفحه نمایش ما بازدید کنید. و برای خرید قاب عمده گوشی هم میتونید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.

کلام آخر مقایسه گلس و پیشنهاد برای گوشی

اگه همه‌ی موارد رو در نظر بگیرم بخوام تو یه کلام بگم قطعا آنتی استاتیک و سوپردی بهترین گلس و مناسبترین گلس هستند. چرا میگم اینا بهترن؟ چون حس و لمس بینظیری بهتون میدن و از طرفی مقاومت خوبی در برابر ضربات دارن و مثل گلس شیشه‌ای عادی خیلی زود نمیشکنن و از طرفی شفافیت و درخشندگی صفحه نمایش رو کامل براتون حفظ میکنه.

3 دیدگاه برای “مقایسه گلس ها ، گلس شیشه ای یا سرامیکی؟”

  1. نقاط قوت
    • جدول داشت
    • تمام گلسها بود
    • کامل
    نقاط ضعف
    • ویدئو نداشت

    ممنون. کاربردی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

  • انواع کابل و رابط
  • aux
  • otg

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!